Slovenský zahraničný obchod a Európska únia - Korčmároš, Ján
Vývoj zahraničného obchodu SR od roku 1993. OECD a EÚ - najväčší zahraničnoobchodní partneri Slovenska. Zahraničný obchod medzi SR a ČR. Šance Slovenska pri vstupe do EÚ.