Globalizácia slovenského obchodu - Lieskovská, Vanda, 1961-
Vplyv procesu globalizácie na slovenský obchod. Vstup medzinárodných reťazcov na slovenský obchodný trh. TOP 10 slovenského obchodu za roky 2000-2002 - celkový obrat. Očakávania vplyvov globalizácie na svetový trh.