Zahraničný obchod Slovenska - Lipková, Ľudmila
Vývoj zahraničného obchodu SR (1993-2001) - dovoz, vývoz, saldo zo SR. Teritoriálna a komoditná štruktúra zahraničného obchodu SR. Zahraničnoobchodná politika SR. Tarifné nástroje, netarifné prostriedky, ostatné nástroje zahraničnoobchodnej politiky SR.