Medzinárodná zodpovednosť bojujúcich štátov - Mráz, Stanislav
Medzinárodný ozbrojený konflikt. Obvinenie z porušenia práva ozbrojených konfliktov. Regulárne ozbrojené sily. Neregulárne ozbrojené sily a súkromné osoby. Okolnosti vylučujúce zodpovednosť za porušenie práva ozbrojených konfliktov. Uplatnenie medzinárodnej zodpovednosti. Ozbrojený konflikt, ktorý nemá medzinárodný charakter.