Konkurenční prostředí a jeho vliv na chování podniků v podmínkách globalizace a vstupu českých podniků do EU - Malý, Václav
Konkurencia a konkurenčné chovanie podnikov. Výskum konkurenčného chovania priemyselných podnikov pôsobiacich v ČR. Očakávané zmeny marketingového prostredia v súvislosti so vstupom ČR do EÚ a ich vplyv na činnosť podnikov. Oblasti marketingu, v ktorých české firmy zaostávajú.