Postoje spotrebiteľov k slovenským a zahraničným výrobkom - Mesárošová, Margita
Výsledky výskumu - pozitívny postoj slovenských spotrebiteľov k slovenským potravinárskym výrobkom, faktory preferencie. Nízka úroveň propagácie slovenských potravinárskych výrobkov. Autori navrhujú, ako posilňovať postoje k domácej produkcii a tak zvyšovať konkurenčnú výhodu.