Funkčná klasifikácia výdavkov štátneho rozpočtu Slovenskej republiky ako predpoklad jej začlenenia do medzinárodných ekonomických štruktúr - Beličková, Kornélia, 1966-
Charakteristika verejného sektora. Pojem verejné výdavky. Funkčná klasifikácia výdavkov štátneho rozpočtu. Nevyhnutnosť zmien v oblasti prípravy štátneho rozpočtu.