Vliv globalizace ekonomických aktivit na modely řízení firem - Pražská, Lenka
Vplyv globalizácie a koncentrácie na modely riadenia multinacionálnych firiem a nové chápanie kontroly v dozorných radách. Nové postavenie dozorných rád v akciových spoločnostiach.