Hybné sily služieb a nové črty marketingu - Michalová, Valéria
Význam a charakter služieb v trhovej ekonomike. Hybné sily rozvoja služieb. Vzťahy ako nový marketingový fenomén, najpodstatnejšia časť marketingu. Cieľ marketingu vzťahov, filozofia marketingu vzťahov - definície.