Bariéry úverov - Kobida, Erik
Zlepšenie dostupnosti komerčných úverov. Komerčné banky a poskytovanie podnikových úverov. Lízing ako najvyužívanejší zdroj kapitálu pre malé a stredné podniky. Konkurzy. Práca na živnosť a komerčné banky. Podiel úverov na aktívach bankového sektora. Kapitálový trh ako alternatívny zdroj financií pre investície. Postavenie najväčších slovenských komerčných bánk v rámci CEFTA. Rozdelenie bankovej štruktúry na Slovensku. Vytvorenie siete pobočiek komerčných bánk.