Poľnohospodári tlačia na zníženie DPH, aj keď cenová dráma sa nekoná - Baťo, Rado
Rast cien potravín po vstupe do EÚ. Poľnohospodári tlačia na zníženie DPH na "základné potraviny". Údaje Štatistického úradu SR nekorešpondujú s názorom poľnohospodárov. Problém s niektorými komoditami - napr. maslo. Názory rôznych odborníkov na cenový vývoj potravín po vstupe do EÚ. Otázkou zostáva aký by malo zníženie DPH skutočný dopad na ceny potravín.