Výrazne rozdielne dôchodky - Kráľ, Daniel
Európska únia a rozdiely v počte poberateľov dôchodkových dávok, ktoré vypláca štát, v pomere k pracujúcej populácii. Štátny dôchodok v Európe. Dôchodkový vek v štátoch Európy. Dôchodcovia v prvom pilieri - prehľad podľa jednotlivých krajin. Ekonomicky aktívni ľudia. Pomer počtu ľudí v dôchodkovom veku v prvom pilieri k počtu ekonomicky aktívnych ľudí.