Dovolenkové dobrodružstvo, exotika a čisté pláže - Polakovič, Ivan
Vplyv rastu turistiky a cestovania na životné prostredie. Udržateľný rozvoj a cestovný ruch. Zodpovedné podnikanie. Juhoafrická skúsenosť. Riadený rozvoj v Egypte ako príklad úspešne fungujúceho partnerstva medzi verejným a súkromným sektorom.