[Bratislava] - Sedlák, Miro
Z obsahu: Bratislava má byť konečne mestom na Dunaji. Hlavnú úlohu v rozšírenom centre bude hrať nábrežná zóna. Na dunajskom nábreží sa J&T zapáčilo - projekt River Park. Výstavba v zóne Pribinova zvýši cenu priľahlých lokalít. Bratislava sa učí na projektoch európskych veľkomiest. Základom je zabezpečiť polyfunkčnosť územia a dopravnú dostupnosť.