Budeme kupovať staré vraky? - Suchý, Daniel
Ceny a predaj áut po vstupe Slovenska do EÚ. Vývoj predaja osobných automobilov v rokoch 2000 - 2004. Ukončenie tzv. blokovej výnimky z pravidiel hospodárskej súťaže pre automobilový priemysel. Autorizovaní díleri. Oblasť tvorby cien áut na Slovensku z dlhodobého hľadiska. Predaj osobných automobilov a podiel na trhu. Vývoj na trhu s ojazdenými vozidlami po vstupe do EÚ. Značkový a neznačkový servis. Autoúver výhodnejší ako bežné spotrebiteľské úvery.