Priority portugalskej zahraničnej politiky - Rusiňák, Peter
Stručná geograficko-ekonomická charakteristika Portugalska. Zahraničná politika. Vstup Portugalska do Európskej únie. Portugalsko a NATO. Bilaterálne slovensko-portugalské vzťahy. Multilaterálna hospodárska spolupráca.