Správa audítora z pohľadu Medzinárodných audítorských štandardov (ISA) - Kareš, Ladislav
Potreba vzniku auditu. Funkcia auditu. Správa audítora. Smernice a zákony týkajúce sa audítorstva. Dôležitým medzníkom pri vypracúvaní správy audítora bolo prijatie ISA - Medzinárodných audítorských štandardov za národné štandardy - krok ku globalizácii a harmonizácii účtovníctva a audítorstva u nás. Problematiku audítorskej správy spracúva predovšetkým ISA 700 - Správa audítora o finančných výkazoch.