Otázky vývoja účtovníctva v Európe - Harna, Lubomír
Zásadné zmeny vo vývoji účtovníctva v Európe v súčasnosti. Príspevok sa venuje predovšetkým otázkam súvisiacim s vývojom účtovníctva malých a stredných podnikov - v súčasnosti jeden z najviac diskutovaných problémov. Národný prístup k danej problematike. Implementácia IAS/IFRS v prostredí malých a stredných podnikov - dôvody.