Nové hodnotenie bánk - Bačová, Monika
Vývoj bankového sektora na Slovensku. Hodnotenia bánk systémom CAMELS. Základné modely pôsobnosti bankového dohľadu. Nové hodnotenie obozretného podnikania bánk na Slovensku. Hlavné oblasti hodnotenia: kapitálová primeranosť, kvalita aktív, manažment banky, výnosy banky, likvidita banky.