Internetové a virtuální bankovnictví - modely distribuce finančních služeb - Binda, Jacek
Rozvoj elektronických modelov distribúcie finančných služieb. Elektronické spracovanie informácií v bankovníctve. Internetové bankovníctvo - význam a dôvody jeho zavedenia. Prínos internetového bankovníctva. Internetové jednotky najväčších finančných inštitúcií v Európe. Internetové bankovníctvo v Poľsku. Virtuálne bankovníctvo. Banka Egg - najväščí virtuálny subjekt na trhu finančných služieb.