Zmeny v slovenskej legislatíve po vstupe do EÚ - Dobšovič, Dušan
Pokračovane príspevku o aktuálnych zmenách v slovenskej legislatíve v daňovej oblasti po vstupe Slovenska do Európskej únie (zákon o dani z príjmov, zákon o dani z pridanej hodnoty zákon o cestnej dani, zákon o spotrebných daniach, zákon o správe daní a poplatkov, zákon o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní, zákon o miestnych poplatkoch, zákon o správnych poplatkoch).