Medzinárodná harmonizácia účtovníctva vo verejnom sektore - Kovalčíková, Antónia
Vymedzenie Medzinárodnej federácie účtovníkov (International federation of accountants-IFAC). Výbor pre verejný sektor (The public sector commitee). Dokumenty vydávané Výborom pre verejný sektor. IPSASs - proces vytvárania, právomoc a rozsah ich pôsobnosti. Prehľad medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor.