Vplyv inflácie na výsledok hospodárenia podľa slovenskej právnej úpravy a podľa medzinárodných účtovných štandardov - Gazdagová, Eva, 1957-
Inflácia vo vyspelých trhových ekonomikách. Vplyv inflácie na účtovníctvo a bilancovanie. Vplyv inflácie na odpisy. Inflácia a zásoby. Inflácia a zisk. Slovenská republika a inflačné účtovníctvo. Medzinárodný účtovný štandard IAS 29 - Bilancovanie v hyperinflačných ekonomikách. Súvaha a výsledovka. Strata z držby hotovosti. Inflačné prepočty.