Rezervy v ekonomike vybratého odvetvia v poľnohospodárstve - Hudáková, Monika
Smerovanie Slovenska do EÚ a štrukturálne zmeny v poľnohospodársko-potravinárskom komplexe. Analýza štruktúrnych a procesných zmien v chove dojníc na Slovensku. Materiál a metóda. Dosiahnuté výsledky a diskusia. Ekonomika výroby mlieka podľa výrobných oblastí v roku 2001. Silné a slabé stránky v poľnohospodárskych podnikoch zaoberajúcih sa chovom dojníc. Strategické zámery a základná orientácia v komodite kravské mlieko.