Zahraničnoobchodný efekt vstupu Slovenska do colnej únie Európskej únie - Outrata, Richard
Zahraničnoobchodné dopady integrácie Slovenskej republiky do colnej únie EÚ z titulu ciel. Klasifikácia efektov. Dopad colnej integrácie na obchod s Európskou integráciou. Komparácia colného sadzobníka Európskej únie a Slovenska. Dôsledky prevzatia Spoločného colného sadzobníka Európskej únie na zahraničný obchod Slovenska. Rozdiely colných sadzieb SR oproti EÚ podľa tried CS v roku 2002.