Možnosti a kroky finančnej podpory podnikateľských subjektov - Janok, Michal
Podnikateľský sektor a finančná podpora zo strany štátu. Význam finančnej podpory podnikateľských sektorov. Oblasti smerovania štátnej finančnej pomoci. Priame formy finančnej pomoci. Nepriame formy finančnej podpory. Úvery a úrokové výhody, záruky, cenové zvýhodnenie. Osobitné formy nepriamej finančnej pomoci. Inštitucionálne subjekty podpory. Využívanie podporných finančných programov v SR. Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP) a jej podporné programy. Slovenská záručná a rozvojová banky, š.p.ú.. Zahraničné úverové linky EIB a EXIM Bank of Japan. Slovensko-americký podnikateľský fond (SAEF). Exportno-importná banka SR (EXIMBANKA SR).