Investičná činnosť poisťovní v Slovenskej a Českej republike - Kafková, Eva
Investičná činnosť poisťovní ako dôležité kritérium pre rozhodovanie sa klientov. Investičná činnosť poisťovní na Slovensku. Faktory, ktoré sa podielali na nevyhovujúcom investičnom portfóliu poisťovní v SR v rokoch 1996-2001. Investičná činnosť poisťovní v Českej republike. Štruktúra investícií členov ČAP v rokoch 1997-2001.