Zákon č. 43/2004 Z.z. z 20. januára 2004 o starobnom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 186/2004 Z.z. výňatok
Dokončenie z č. 6/2004. Ďalšie časti Zákona č. 43/2004 Z.z.: dôchodkový fond, investovanie majetku v dôchodkových fondoch, pravidlá starobného dôchodkového sporenia, osobné dôchodkové účty.