Agropotravinársky komplex v EÚ - Hána, Ladislav
Vstup Slovenska do EÚ zastihol našich poľnohospodárov a potravinárov nedostatočne pripravených na členstvo v EÚ. Krátkodobá prognóza vývoja základných poľnohospodárskych komodít. Obilia by malo byť dosť. Ceny mäsa sa vrátia na normálnu úroveň. Na trhu s hovädzím mäsom môžu ceny posilňovať. Cena mlieka sa na Slovensku bude zvyšovať. Ovocie a zelenina bude pod tlakom silnejších susedov.