Populační vývoj a ekonomická aktivita obyvatel České republiky v letech 1993 - 2002 a výhled do roku 2050 - Rutarová, Radka
Stručný popis kľúčových charakteristík populačného vývoja v Českej republike. Vývoj pracovnej sily a miery ekonomickej aktivity populácie v rokoch 1993-2002. Prognóza vývoja ekonomickej aktivity populácie ČR.