Európske príležitosti i nástrahy
Na medzinárodnej konferencii INTRACO 2004 vystúpil aj prof. Peter Baláž z EU v Bratislave. Výhody a nástrahy (o ktorých sa menej hovorí) členstva v Európskej únii. Dominantná pozícia zahraničného obchodu. Alfou i omegou je konkurenčná výkonnosť. Sebavedomie nám nechýba. Vstupom do EÚ sa postupne rázne zmení podnikateľské prostredie. Význam vedomostnej ekonomiky.