Konvergence české ekonomiky k průměru EU - Šujan, Ivan
Význam konvergencie ekonomiky ČR k priemeru EÚ. Medzinárodné porovnanie kvantitatívnych aspektov reálnej a nominálnej konvergencie. Perspektívy ďalšieho vývoja reálnej a nominálnej konvergencie.