Vývoj teórií konkurencie, súťaživosti a protimonopolnej politiky - Tokárová, Mária
Analýza vývojových etáp teórie konkurencie a trhových štruktúr od najstarších teoreticko-politických názorov. Ruinujúca konkurencia a vznik prvého rámca antitrustového zákonodarstva v USA. Vznik nedokonalej konkurencie. Ordoliberalizmus a koncept funkčnej konkurencie.