Organizační normy v českých firmách (druhá část výsledků kvalitativního předvýzkumu vztahující se ke zkoumání norem v organizačním chování lidí v českých firmách) - Franková, Emilie
V rámci grantového projektu bol realizovaný predvýskumný prieskum zameraný na zmapovanie typických noriem v organizačnom správaní ľudí v českých firmách. Identifikácia a kategorizácia noriem správania vzťahujúca sa k organizačnému úspechu a posúdenie do akej miery obsahujú prvky podporujúce kreatívne a inovatívne správanie.