Euro-lobbing českých firem - Hrůzová, Helena
Vymedzenie pojmu lobbing. Vyvinutie pojmu euro-lobbing v podmienkach európskej integrácie, ktorý je bežnou súčasťou rozhodovacieho procesu ES, tak i podnikateľských stratégií v rámci EÚ. Lobovanie českých firiem. Záujmy zainteresovaných subjektov. Lobbing českých podnikov v Európskej únii.