Lokalizace sportovních zařízení v regionu - Chvojka, Petr
Postavenie a úloha športu v spoločnosti. Umiestnenie športových zariadení v regióne. Faktory ovplyvňujúce konkrétne umiestnenie. Rozdelenie scenárov pre desať viacúčelových športových hál.