Náměty a doporučení pro podnikovou praxi v oblasti podnikové kultury a etiky - Jakubíková, Dagmar
Analýza podnikovej kultúry firiem a inštitúcií v Českej republike. Závery dotazníkového prieskumu. Doporučenia pre podnikovú prax.