Príjmy domácností v roku 2002 - Horecký, Marián
Mikrocenzus 2003 - výberové zisťovanie v domácnostiach o štruktúre a úrovni príjmov domácností v roku 2002. Obsah a podmienky zisťovania. Mikrocenzus 2003 a jeho realizácia. Výber domácností do zisťovania. Vývoj štruktúry a príjmov domácností v rokoch 1970 - 2002. Príjmy a štruktúra domácností podľa krajov. Štruktúra príjmov podľa krajov. Príjmy domácností podľa spoločenskej skupiny osoby na čele domácnosti a podľa stupňa sociálnej aktivity osoby na čele domácnosti. Hospodárenie domácností podľa sociálnej aktivity, krajov a spoločenskej skupiny.