Problémy výnosových metod při odhadu hodnoty podniku - Kislingerová, Eva
Metódy výnosové a ich využitie pri odhade trhovej hodnoty firiem. Problémy, ktoré sú spojené s ich využívaním v praxi. Diskontná miera. Využitie modelu CAPM (Capital Asset Pricing Model). Systematické riziko.