Kontroling v podnikovej výrobnej logistike - Dupaľ, Andrej
Podstata a úlohy kontrolingu v logistike. Manažment a kontroling. Rámcový postup uplatňovania výrobného kontrolingu. Nevyhnutnosť sledovania nákladov a výkonov v logistickom reťazci. Hlavné úlohy účtovníctva logistických nákladov a výkonov. Ukazovatele logistického kontrolingu. Logistický audit.