Sociálna antropológia a obchodné rokovanie - Knapik, Peter
Kultúrna a sociálna antropológia. Ekonomická antropológia a tovarová výmena. Pojem reciprocita, redistribúcia., výmena na trhu a obchod. Obchodné rokovanie a jeho ciele. Cenové rokovanie.