Odvětvová struktura primárních emisí akcií - Kořený, Karel
Vývoj primárnej emisie akcií a vývoj vybraných sektorov v čase. Prevedenie analýzy na základe dôležitosti jednotlivých odvetví na celkovom trhu IPO v Spojených štátoch. Vývoj odvetvovej štruktúry IPO v rokoch 1996 - 2002. Sektor služieb v rokoch 1996 - 1997. Štruktúra trhu IPO v jednotlivých rokoch.