Vybrané aspekty zdanenia zahraničných osôb v daňovom práve SR - Podolinský, Vladimír
Formy podnikania zahraničných osôb v SR. Zdanenie zahraničných osôb. Zdroje príjmov zahraničných osôb. Zdroje príjmov zahraničných osôb podľa zákona o dani z príjmov. Daň vyberaná zrážkou a zabezpečenie dane.