Problémy rizikového a rozvojového kapitálu v České republice - Kopalová, Helena
Rizikový a rozvojový kapitál v strednej a východnej Európe. Situácia rizikového kapitálu v Českej republike. Charakteristika trhu rizikového kapitálu. Problémy trhu rizikového kapitálu.