Trendy v maloobchode a ich vplyv na konkurenčnú výhodu v maloobchode - Grafnetterová, Michaela
Vznik, štruktúra a podmienky konkurenčnej výhody v slovenských podnikoch. Nové trendy v maloobchode. Konkurenčná stratégia. Hodnotenie strategickej úspešnosti maloobchodných predajní s nábytkom. Intenzita konkurenčných síl. Náročnosť zákazníkov.