Příprava kapitálových zdrojů podniků v České republice na vstup do Evropské unie - Krauseová, Jaruše
Kapitálové zdroje podnikov v Českej republike. Vývoj krátkodobého kapitálu podľa sektorov národných účtov, tzn. podľa kontroly vlastníkov. Príprava kapitálových zdrojov podnikov ČR na vstup do EÚ.