ARCH and GARCH models for daily exchange rate of SKK/USD - Rublíková, Eva
Prístup k modelovaniu volatility denného časového radu výmenného kurzu SKK/USD pomocou modelu GARCH. Podmienená nestacionarita v strednej hodnote a vo variabilite nominálneho denného výmenného kurzu. Krátkodobé prognózy tohto radu. Aplikácia modelov na denné výmenné kurzy SKK/USD v období od 1. januára 1997 do 28. júna 2002.