Sociálne zabezpečenie v kontexte očakávaného vývoja a zmien - Škrovánková, Lea, 1954-
Proces globalizácie a jeho vplyv na systémy sociálneho zabezpečenia v Európe. Reforma systému sociálneho zabezpečenia na Slovensku a vplyv globalizácie na tento proces. Úloha aktuárskych výpočtov v dôchodkových systémoch.