Vplyv demografického starnutia na vývoj systémov sociálnej ochrany v podmienkach Európskej únie - Dudová, Iveta
Dopady starnutia populácie na financovanie výdavkov na zdravie. Multiplikačný koeficient pre sadzbu príspevkov pre prípad choroby roku 2045 kompenzujúci efekt starnutia v období rokov 1995-2045. Dopad starnutia na penzijné systémy.