Hypotekárne bankovníctvo v USA - Horvátová, Eva, 1958-
Primárny trh hypoték. Charakteristika hypotekárneho úveru. Poistenie hypotekárnych úverov. Riziká hypotekárnej banky. Sekuritizácia hypotekárnych úverov a sekundárny trh hypoték. Etapy mimobilančnej sekuritizácie. Riziká mimobilančnej sekurituzácie. Úverové riziko. Predčasné splatenie hypotekárnych úverov. Hypotekárne cenné papiere v USA. Špecifické črty amerického hypotekárneho systému.